Opinie naszych Klientów

WYBRANE OPINIE NASZYCH KLIENTÓW KLIENTÓW

Recenzje użytkowników Dodano
star star star star starDariusz Pożarowszczyk
W sklepie internetowym firmy P.H.U. Perfekt znaleźliśmy części zamienne do bramy garażowej, które sam producent bramy garażowej nie był w stanie wycenić po licznych mailach i miesiącu oczekiwania. Ostatecznie oferował nam jedynie kupno całego kompletu za kwotę ponad 1500 zł. Firma P.H.U. dostarczyła nam potrzebne części za kwotę 178 zł w jeden dzień. Byliśmy mile zaskoczeni. Tak szybko wszystko szło, że przez pomyłkę zapłaciliśmy podwójnie. Po 15 minutach od maila firma Perfekt zwróciła kwotę nadpłaty na nasze konto. Mogę powiedzieć, że mało jest takich profesjonalnych firm w Polsce. Tylko tak dalej! Dziękujemy!
06-09-2017
star star star star starZbigniew Barański
Nie spodziewałem się tak szybkiej obsługi i tak dobrego przepływu informacji o nadanej paczce i ogólnej realizacji zamówienia. Perfekcyjni.
23-04-2017
star star star star star Piotrek Kasowski
Polecam PERFEKT.SKLEP.PL Zakupiony produkt był zgodny z opisem bardzo dobrze zabezpieczona przesyłka na czas transportu. Czas realizacji zamówienia bardzo szybki , informacje o przesyłce od czasu zamówienia do dostarczenia bardzo pomocne. Dziękuję i będę polecał dalej wasz sklep .
12-01-2017
star star star star star Mariusz
Zakupiony produkt był zgodny z opisem, dokładnie taki jaki szukałem. Czas realizacji zamówienia jest bardzo krótki, cały czas byłem informowany o statucie przesyłki. Jak dla mnie pełny profesjonalizm. Z czystym sumieniem polecam ten sklep.
02-09-2016
star star star star star KRZYSZTOF
JEDEN Z NAJLEPSZYCH SKLEPÓW W POLSCE Z CZĘŚCIAMI. WSZYSTKO SIĘ ZGADZA I JEST W TERMINIE.
13-08-2016
star star star star star EUGENIUSZ BIELICKI
Tak powinny działać wszystkie sklepy internetowe. Profesjonalna informacja ,doradztwo i szybka realizacja zamówienia .Dziękuję
06-08-2016
star star star star star Bartłomiej Grabski
Zdecydowanie polecam Perfekt.sklep, towar pierwszej jakości w świetnej cenie, super organizacja, dostawa błyskawiczna. 100% zadowolenia.
23-06-2016
star star star star star Krzysztof Ciomcia
Nazwa sklepu odzwierciedla stosowane standardy.
10-06-2016
star star star star star
sterownik znamy już od dawna i jest to b.dobrej klasy urządzenie. Jestem pod wrażeniem szybkości działania firmy PERFEKT przesyłka dotarła w ciągu niecałych 24h wszystko było PERFEKT dziękuje i będziemy na pewno współpracować dalej !!!
20-05-2016
 star star star star star Exmot
Pełen profesjonalizm obsługi, towar godny polecenia, błyskawiczna dostawa. Polecam!!!
 31-03-2016
 star star star star star Roman Biadała
szybko sprawnie a w szczególności fachowo miła i profesjonalna rozmowa telefoniczna  
 08-03-2016